Jelszó emlékeztető

Estrella hírek

2017.12.08
Decemberi vásárlási információk

Kérjük, olvassák el az Estrella puhatalpú cipő december-januári vásárlási információit!

A jobboldalon, alul található naptár aktuális dátumára kattintva naprakész információt kaphatnak a rendelések teljesíthetőségéről.

 

Webshopunk decemberben is a megszokott gyorsasággal fogadja és igazolja vissza megrendeléseiket, de az ünnepek alatt néhány napon küldeményeket nem indítunk és két hétig a raktárkészleten nem lévő cipők gyártását sem tudjuk vállalni.

A december 19. kedd éjfélig leadott megrendeléseket még Karácsony előtt teljesíteni tudjuk, amennyiben a termék raktáron van (ezt a termék adatlapján, az adatok fülnél vagy a jobb oldalon található "raktáron" szűrővel ellenőrizhetik) és a fizetés eddig az időpontig megtörténik (ennek legegyszerűbb módja az online bankkártyás fizetés). A küldeményeket december 20-án elindítjuk, így azok MPL házhozszállítással vagy PostaPont postán maradó csomagként másnap megérkeznek Önökhöz.

"Rendelhető 2-4 nap" jelölésű cipőket ebben az évben utoljára december 14-ig választhatnak, ezeket a megrendeléseket Karácsonyig még teljesíteni is tudjuk. A karácsonyi ünnepi napok után küldeményeket december 27. és 29. között is indítunk, majd januárban 2-tól, hétfőtől már újra teljes gőzzel dolgozunk.

Személyes vásárlás és a megrendelések átvétele céljából budapesti üzletünk nyitvatartása az alábbiak szerint alakul:

Webáruház készítés