Jelszó emlékeztető
Termék részletek


801fehér16

rendelhető 2-4 nap
801fehér16
 • 801fehér16
4 200 Ft4200

Tiszta bőr puhatalpú cipő, amely elsősorban kocsicipőként ajánlott, de egyéb puhatalpú cipőinkhez hasonlóan alkalmas beltéri használatra is. Ünnepi alkalomra, esküvőre, keresztelőre tökéletes kiegészítője a legkisebbek bájos ruháinak.
BELSŐ TALPHOSSZ: 11 CM

 • Termékünk tiszta bőr babacipő, amely jellege és színe miatt elsősorban kocsicipőként ajánlott, de hasonlóan más puhatalpú cipőinkhez alkalmas beltéri használatra is az önálló felállás és járni tanulás időszakától kezdve. A puhatalpú cipőben a kisgyermek saját természetes egyensúlyozó képességére hagyatkozva tanulhat meg felállni és elindulni. Viselésével utánozható leginkább a járni tudás kialakulásakor ideálisnak tartott mezítlábas járás. Kényelmi szempontból a puhatalpú cipő a zoknihoz hasonlítható, de talpa nem csúszik, formájánál fogva pedig segít megbarátkozni a cipőviselés gondolatával.
  A kisgyermekláb anatómiai jellemzője, hogy méretarányai jelentősen különböznek a felnőtt láb arányaitól. Ehhez igazodva az Estrella puhatalpú bőr cipők orr-része és talprésze egészen a sarokrészig a hosszmérethez képest széles. A talp boltozatát kitöltő zsírpárna (amelyet gyakran tévesztenek össze a lúdtalppal) a biztos járni tudás kialakulása után, az aktív izommunka hatására csak a második életévet követően adja át a helyét a hosszanti boltozatnak és ekkor válik a kisgyermek talplenyomata is hasonlóvá a felnőttéhez. A kiscipő a bokarésznél gumis, felhúzása kényelmes és gyors, viselője azonban nem tudja lerántani magáról, mint a zoknit. A tiszta bőr kiképzés gondoskodik a megfelelő szellőzésről és megakadályozza a láb izzadását. A termék illesztése ragasztóanyagot nem tartalmaz.

  Termékjellemzők:

  - tiszta bőr kiképzés,

  - a felsőrész és a talp (kifordítva) azonos anyagból készül, ennek vastagsága min. 1,1 mm

  - a bőr teljes vastagsága festett, ezért a szín nem kopik le

  - olasz, CE minősítésű bőr alapanyag

  - a cipő hazai termék

  Az Estrella név lajstromozott védjegy.

 • Cipő elérhetősége
  rendelhető 2-4 nap
  Fazon
  gumis bokarészű
  Szín
  Cikkszám:
  puhatalpu_unas_174211
  Státusz
  rendelhető 2-4 nap    
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.