Termék részletek


701ananász22

rendelhető 2-4 nap
701ananász22
 • 701ananász22
4 800 Ft

Tiszta bőr puhatalpú cipő, amely egyaránt használható kocsicipőként illetve beltéri cipőként. A puhatalpú cipőben a kisgyermek saját természetes egyensúlyozó képességére hagyatkozva tanulhat meg felállni és elindulni. Viselésével utánozható leginkább a beltéren ideálisnak tartott mezítlábas járás.
BELSŐ TALPHOSSZ: 13,8 CM

 • Termékünk tiszta bőr babacipő, amely egyaránt használható kocsicipőként illetve beltéri cipőként az önálló felállás és járni tanulás időszakától kezdve. A puhatalpú cipőben a kisgyermek saját természetes egyensúlyozó képességére hagyatkozva tanulhat meg felállni és elindulni. Viselésével utánozható leginkább a beltéren ideálisnak tartott mezítlábas járás. Kényelmi szempontból a puhatalpú cipő a zoknihoz hasonlítható, de talpa nem csúszik, formájánál fogva pedig segít megbarátkozni a cipőviselés gondolatával. Az élénk színek és minták felkeltik és lekötik viselőjük figyelmét.
  A kisgyermekláb anatómiai jellemzője, hogy méretarányai jelentősen különböznek a felnőtt láb arányaitól. Ehhez igazodva az Estrella puhatalpú bőr cipők orr-része és talprésze egészen a sarokrészig a hosszmérethez képest széles. A talp boltozatát kitöltő zsírpárna (amelyet gyakran tévesztenek össze a lúdtalppal) a biztos járni tudás kialakulása után, az aktív izommunka hatására csak a második életévet követően adja át a helyét a hosszanti boltozatnak és ekkor válik a kisgyermek talplenyomata is hasonlóvá a felnőttéhez. A kiscipő a bokarésznél tépőzáras, felhúzása kényelmes és gyors. A tiszta bőr kiképzés gondoskodik a megfelelő szellőzésről és megakadályozza a láb izzadását. A termék illesztése ragasztóanyagot nem tartalmaz.
  Termékjellemzők:
  - tiszta bőr kiképzés,
  - a felsőrész és a talp (kifordítva) azonos anyagból készül, ennek vastagsága min. 1,3 mm
  - a bőr teljes vastagsága festett, ezért a szín nem kopik le
  - olasz, CE minősítésű bőr alapanyag
  - a cipő hazai termék
  Az Estrella név lajstromozott védjegy.

 • Cipő elérhetősége
  rendelhető 2-4 nap
  Fiúnak, lánynak
  fiúnak
  Fazon
  tépőzáras szandálcipő
  Szín
  Cikkszám:
  puhatalpu_unas_929000
  Státusz
  rendelhető 2-4 nap    
Webáruház készítés